قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۴/۳۱ - ۱۴:۴۴
وزیر بهداشت و درمان:

وضعیت دارو به ثبات رسید

وزیر بهداشت و درمان، درباره وضعیت دارو در کشور گفت: مشکلات دارو در کشور برطرف شده و و وضعیت دارو در کشور رو به ثبات است.

وضعیت دارو به ثبات رسید
به گزارش «سراج24»، محمدحسن طریقت‌ منفرد، وزیر بهداشت و درمان، درباره وضعیت دارو گفت: دارو ارتباط مستقیم با تحریم‌ها دارد. اگرچه دولت‌های خارجی مرتب اعلام می‌کنند که غذا و دارو جزو تحریم‌ها نیست، اما به دلیل محدودیت‌هایی که در روابط بانکی به دلیل این تحریم‌ها به‌وجود آمد، مسیر ورود دارو به کشور با مشکل روبه‌رو شد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر درباره انتقال ارز به کشور دچار مشکل شدیم و این مشکلات موجب اختلال در زمینه دارو شده بود که با یاری خدا از آغاز امسال این مشکلات برطرف شد.
وزیر بهداشت درباره نبود نقدینگی در شرکت‌های دارویی و بدهی بیمارستان‎ها، عنوان کرد: این مشکل نیز از سوی بانک مرکزی برطرف شد و در جلسه‌ای که چندی پیش با تولید‌کنندگان، واردکنندگان و توزیع‌کنندگان دارو داشتیم هیچ مشکلی در زمینه دخایر دارو نداریم و این منابع به سرعت درحال تکمیل شدن است.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••